Wolf Antisztatikus antibakteriális flexibilis cső O 75mm 50m

A híres Wolf gyár Bajorország szívében, a gyönyörű Mainburgban található, és a környék legjelentősebb, nagy létszámú munkaerőt foglalkoztató központja. Kevesen tudják, de Wolf gyár izgalmas története az 1960-as években kezdődött, amikor egy komlótermesztő gazda (Wolf úr) a terményveszteség csökkentéséért hozott létre speciális terményszárítót, ami gyakorlatilag az első hőlégfúvó volt a Wolf márka életében.

Ár:

81 990 Ft (64 559 Ft+ÁFA)

  • Kérje beszereléssel együtt!


    • Ft

Leírás

Termékleírás

Wolf Ø 75 mm rugalmas csőcsatorna50 m hosszúantisztatikusantibakteriáliszöld kivitelbenNagyszerű megoldás lakásokházak és irodák szellőztetésére. Alkalmas központilag nyert levegő elosztására, hővisszanyerő és légkezelő egységekhez és egyebekhez. A rugalmas csövek antibakteriális antisztatikus változatát főként igényesebbsterilitást igénylő környezetekben használják, például kórházakban, klinikákban és üzemekben, ahol higiénikus környezetre van szükség, és a statikus elektromosság problémát okozhatna.

 

Kis méretének és jó szerkezeti tulajdonságainak köszönhetően a Wolf légcsatorna rendszer csövei a padlóbaa mennyezetre vagy akár nehezen hozzá férhető területekre is elhelyezhetők, ahová más légcsatornák nem telepíthetők.

A cső meghosszabbítható és gumi tömítőgyűrűvel van lezárva, rögzítő gyűrűvel rögzíthető.

A hővisszanyerő egység csatlakoztatásához lehetőség van az elosztók használatára, ahol a Wolf csővezeték csatlakoztatható a csőperemhez. A Wolf csatlakozók és rácsok tökéletesen illeszkednek a padlóhoz vagy a falhoz.

 

A Wolf csövek telepítésének előnyei:

  •  Kis méret, különösen alkalmas alacsony profilú mennyezetekhez
  •  Nagy szilárdság, ellenáll a nagyobb terheléseknek
  •  Rugalmas alkalmazási lehetőség a csővezeték hosszának beállításáhoztoldásához
  •  A cső sima belső felülete minimális zajt ereszt át
  •  A csatlakozók széles választéka
  •  Antisztatikus és antibakteriális kialakítás az erre nagy hangsúlyt fektető környezetben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wolf Antisztatikus antibakteriális flexibilis cső O 75mm 50m” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük