RCOOL automata klímatisztító gépjárművekhez

Nagy hatásfokkal rendelkező tisztító alkohol bázis, teafaolaj kivonat.

A klímaberendezést megtisztítja és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Gépjárművek légkondicionáló berendezéseinek  tisztításához ajánljuk.

Ár:

1 999 Ft (1 574 Ft+ÁFA)

  • Kérje beszereléssel együtt!


    • Ft

Leírás

Használata

A gépkocsi ablakait húzza fel, indítsa be a motort, kapcsolja be a légkondicionáló berendezést, a ventilátort állítsa maximális teljesítményre.

A szellőzőrendszert állítsa belső keringetésre, és a szellőzőnyílásokat állítsa nyitott pozícióba. Húzza előre az első üléseket és lehetőség szerint döntse előre a támlájukat is. Szálljon ki, rázza fel az aeroszolt, és talpára helyezve állítsa az első üléssor mögé, középre, a jármű padlójára, egy lehetőleg vízszintes felületre. A palack alá, és a kárpit/ülések közeli részeire tegyen újságpapírt vagy rongyot, hogy a kiáramló alapanyag ne károsítsa azokat! Határozott mozdulattal nyomja le a szórófejet úgy, hogy az lenyomott állapotban maradjon, és kívülről csukja be az ajtót. 15 perc után nyissa ki a jármű valamennyi ajtaját, minimum 10 percig szellőztesse az utasteret és csak ezután állítsa le a motort.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RCOOL automata klímatisztító gépjárművekhez” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük