Akció!

Klímatisztító spray

  • Klímatisztító spray,
  • 500 ml kiszerelés,
  • Autóklíma és split klíma tisztítására is alkalmas

 

Szállítási díj: 1.500 Ft

Ár:

2 500 Ft (1 969 Ft+ÁFA)

  • Kérje beszereléssel együtt!


    • Ft

Leírás

A termék a klímaberendezést megtisztítja és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Kellemes “teafa” illatot biztosít.

Ajánljuk autó, ipari- és háztartási légkondicionálók légcsatornáinak, szűrőinek, kondenzvíz tartályainak, hűtőbordáinak tisztításához.

A tisztítást a hűtési szezon kezdetekor érdemes elvégezni.

Amennyiben a berendezést fűtésre is használja, úgy célszerű újabb tisztítást elvégezni az őszi/téli időszak elején.

A kupakban elhelyezett műanyag vezeték a légcsatornák tökéletes tisztítását segíti elő.

A beltéri egység mellett fontos a kültéri egység tisztítása is,k melyet szakemberrel végeztessen el. Az időszakos karbantartással a berendezések élettartama meghosszabbítható, így az energiafelhasználást csökkenthetjük.

Autóklíma tisztításhoz

Alkalmazás előtt a motort le kell állítani és a pollenszűrőt el kell távolítani. A kupakban található vezetéket illesszük rá a szórófejre és fúvócsövét azon a nyíláson kell bevezetni, ahol a külső levegőt szívja a belső szellőző ventilátor. Kb. 100 ml terméket kell kifújni, majd 10 perc letelte után az ablakok lehúzása mellett a motort be kell indítani és további 10 percre maximálisra kell állítani a szellőzőrendszer ventilációját.

Split klíma tisztításához

Az áramtalanított klímaberendezés elpárologtatójának lamellái közét kell fújni kb. 100 ml aeroszolt. A tökéletes tisztításhoz a hűtőbordák, szűrők, légcsatornák és a kondenzvíz tartály tisztításához kérje szakember segítségét.

A 10 perc letelte után a helység ablakait ki kell nyitni majd a szellőzőrendszer ventilációját 10 percre maximálisra kell állítani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Klímatisztító spray” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük