Napjainkra már a legtöbb nagyvállalat számára magától értetődő a jól működő klímarendszer kialakítása és fenntartása. Mivel a modern munkahelyek már szinte mindenütt nagyteljesítményű szellőző-, és légkondicionáló rendszerekkel kerülnek kialakításra, ezért kiemelten fontos a szükséges karbantartások megléte, valamint a megfelelő beállításokkal biztosított üzemeltetés.

Ahhoz, hogy egy hűtőrendszer zökkenőmentesen működjön, a rendszer minden paraméterét folyamatosan ellenőrizni kell:

  • Nyomás
  • Hőmérséklet
  • Túlhevítés
  • Utóhűtés
  • Hűtőanyag mennyisége

A Testo digitális mérőműszerei a legnagyobb pontosságot, megbízhatóságot és rugalmasságot kínálják minden mérési feladathoz. És természetesen a szervizelés, kalibrálás és képzés terén is az Ön rendelkezésére állunk.

A Testo mérnökei a felhasználók igényeit figyelembe véve folyamatosan fejlesztik, korszerűsítik műszerkínálatunkat, így követve az egyre fejlődő igényeket. Ezeknek a fejlesztéseknek az eredménye számos szabadalom a műszerek, illetve az érzékelők körében. Hitvallásuk, hogy a minőséget nem csupán a termék minősége határozza meg, hanem az értékesítési háttér, a szakmai szolgáltatás színvonala is.

A Sinus Klíma és Hűtéstechnika kedvezményes, szerelői áron kínálja a Testo műszereket, valamint partnereink részére szakmai bemutató napokat is biztosítunk igény esetén. Oldalunkon kereskedelmi árakon találja a Testo termékeit. Amennyiben szeretne kedvezményes, szerelői árakat kapni, jelentkezzen elérhetőségeinken.