Polar klímák

Általános információk

POLAR Klíma egy fiatal magyar brand, melyet 2016-ban alapított egy tőkeerős Magyar vállalkozás, a Cool Airconditional kft. A Medgyesi Tamás által megkezdett cég múltja egészen 1994-ig nyúlik vissza, így a POLAR Klíma csaknem harminc év tapasztalattal rendelkezik légkondicionálók forgalmazása, illetve szervizelése terén. A piaci tapasztalatok azt mutatták, hogy Magyarországon szűkség van egy jó ár-érték arányú légkondicionáló márkára, amely a piaci igényeket maximálisan ki tudja elégíteni.
A Polar Klíma megalapításánál a tulajdonos a közép-kelet-európai piac sajátosságait figyelembe véve egy egyedülállóan jó ár-érték arányú légkondicionáló létrehozását tartotta a legfontosabb céljának, ami alatt nagyobb részben műszaki igények definiálását, kisebb részben pedig a piaci körülmények specifikálását kell érteni.
Polar Klíma készülékeivel gyakorlatilag minden olyan funkciót megkap a felhasználó, ami igazán fontos a klímarendszerek mindennapi használata során – ráadásul mindezt versenyképes árszinten.
A sikert mi sem bizonyítja jobban, mint a több ezer felszerelt klímaberendezés és nem utolsó sorban az, hogy 2018-ban és 2019-ben a frissen piacra dobott márka, három évben is MAGYAR BRANDS díjat elnyerve folyamatosan növekedni tudott.

A Polar Klímák  a világ egyik legnagyobb légkondicionáló gyárában készülnek. A készülékek minősége és megbízhatósága világszínvonalú, az évtizedek óta működő magyar cég 3+2 év garanciát vállal a készülékre.

A Polar, amellett, hogy egy kiemelkedő termék, ajándékba adja neked az ország legkedvesebb ügyfélszolgálatát és szerelői hálózatát. 

Miért szeretjük a Polar klímákat?

A csapat olyan mint mi. Keresik a legjobb megoldást, mindenkire figyelnek és nagyon családias a légkör náluk. Szervízhátterük nagyon profi és bár elvétve van meghibásodás, arra szinte azonnal találnak megoldást. Termékpalettájuk úgy alkotják meg, hogy az mindig tükrözze a hazai igényeket, de úgy, hogy az mindenki számára megfizethető legyen. Azt szoktuk mondani, hogy ár-érték arányban verhetetlen a Polar klíma. 

Milyen típusú Polar klímák vannak?

Polar Lite 

Hűtő-fűtő inverteres klíma, 

Vélemény, hozzászólás?