Fizetési feltételek

Ön három fizetési mód közül választhat. A fizetés történhet: előutalással, készpénzzel illetve utánvéttel. Az átvétel módja pedig vagy személyesen, vagy pedig kiszállítással történhet.

1. Előre utalás

Önnek lehetősége van a banki átutalásos fizetésre. Ebben az esetben a megrendelés szerinti végösszeget a Szolgáltató bankszámlájára tudja átutalni, miután a szolgáltató megküldte az utaláshoz szükséges számlát. Előre utalás esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.

2. Készpénzes fizetés

Ön a Szolgáltató telephelyén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a fizetést követően kerülhet sor.

3. Utánvétes fizetés

Ön a megrendelt termék átvételének helyszínén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a számlán szereplő összeg jóváírását követően kerülhet sor.

Szállítási feltételek

Ön két lehetőség közül választhat a termék átvételét illetően. Kérhet személyes átvételt vagy kiszállítást.

1. Személyes átvétel

Ön a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Szolgáltató telephelyén, melynek címe: 6600 Szentes, Nagyhegy 278/B. Az átvétel időpontjáról a szolgáltatóval szükséges egyeztetni.

2. Kiszállítás

Kérésére a Szolgáltató díjmentesen vállalja a megrendelt termék kiszállítását az Ön által megadott magyarországi szállítási címre. A kiszállítás pontos dátumáról a Szolgáltató e-mailben vagy telefonon értesíti Önt.