Cascade klíma 10 év garanciával

 

Idén is 10 év a garancia a Cascade klímákra! Évek óta bizonyítottak a wifis, plazmaszűrővel rendelkező Cascade klímák, legyen szó a nyáron legkedveltebb Bora típusról, vagy az egész évben megfelelő fűtésre optimalizált Vision típusról. Emelett nagy megelégedettséggel telepítettünk több helyre Cascade multi rendszereket, melyek előnye, hogy 1-2 kültéri egységgel a ház összes helyisége klimatizált lehet.

A 10 éves kiterjesztett jótállás feltételei:

  • A készülék vásárlása 2021.02.01. és 2020.08.31. között történjen.
  • A 10 éves kiterjesztett jótállást a CASCADE magasoldalfali mono- és multisplit készülékekre vehető igénybe.
  • A készülék telepítése a hazai importőrrel szerződéses viszonyban lévő, klímaszerelésre jogosult szerelő által Magyarországon lakossági célra történjen és a készülék online regisztráció 2021.09.31-ig megtörténjen.
  • Évente legalább két alkalommal megtörtént karbantartás, melyet klímaszerelésre jogosult szerelő végez. A fogyasztó a karbantartási jegyzőkönyveket köteles megőrizni, és esetleges garanciális igény esetén bemutatni.
  • Az 5 éves teljeskörű jótállás időszakába beleszámít a feltételek nélküli 3 éves alapjótállás. A jótállás kezdő napja az üzembehelyezés dátuma. Ha az üzembehelyezés a vásárlás után több, mint 6 hónappal történik, akkor a jótállás a vásárlás dátumával kezdődik.
  • A jótállási időszak 6-10. évében a jótállás kizárólag a kompresszor meghibásodását fedezi. Ebben az esetben a forgalmazó döntése alapján a következő eljárások egyikét alkalmazza: a meghibásodott kompresszor díjmentes kijavítása / díjmentesen cserekompresszor biztosítása / díjmentesen – a meghibásodott készülékkel egyenértékű, hasonló műszaki specifikációjú – cserekészülék biztosítása
  • Cserekészülék, vagy cserekompresszor biztosítása esetén a beszerelés díját az önkéntes jótállás nem fedezi. Készülékcsere esetén nem kezdődik újból a jótállási időszak.

Tekintse meg Cascade klímákra vonatkozó kínálatunkat itt és kérjen ingyenes helyszíni felmérést Szentesen és környékén!

Akciós klímák, egyedi árajánlatok miatt, vagy csak ha tanácsra lenne szüksége bátran keressen elérhetőségeinken.